Healing

Reiki Healing arbejder med brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing. Hvilket vil sige, at man kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Dette er med til at aktivere den naturlige healings proces i kroppen og dermed også til at støtte kroppens selvhelbredende kræfter.

Reiki healing er god til en lang række ting heriblandt, at få kroppen til at slappe af, frigive stress og dæmpe uro og angst, samt løsne op for blokeringer. Healingen er også med til, at rense på det fysiske og det psykiske plan og giver ny energi og skaber harmoni mellem krop, sind og ånd.

Mit navn er Calina Nielsen, jeg er Lailas datter og jeg laver reiki healing behandlingerne. Jeg er 21 år og tilbage i 2015 tog jeg reiki healing uddannelsen og lige nu er jeg i gang med Shaman uddannelsen, hvor jeg også arbejder meget med healing. For cirka tre år siden tog jeg klangmassøruddannelsen og har efter det arbejdet sammen med min mor og lavet behandlinger rundt om i landet, når vi er på messe og nu er jeg begyndt at gøre det til hverdag også.

Jeg laver både Klangmassage til 250kr.og Healing til 300kr, begge dele er af en times varrighed.

Hvis du vil vide mere, har spørgsmål eller vi bestille tid, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 22 47 21 32

Behandlingerne sker samme sted, som de øvrige behandler Hypnosegaarden har, på Frisdalsvej 13.

Calina Nielsen