Kostvejledning og livsdesign

Calina

Kostvejledning og livsdesign i Hobro

Har du brug for kostvejledning? Mit navn er Calina Nielsen, jeg er 23 år og jeg er Lailas datter. Jeg er bl.a. uddannet kostvejleder og sundhedscoach. 
Måden jeg arbejder med kostvejledning på, er i tæt kontakt med dig som ønsker vægttab/ny livssstil, så du er med i alle step der bliver taget og det hele går i et tempo du kan være med til. Dette gælder også når der bliver lavet kostplan, denne vil altid blive lavet med udgangspunkt i de ting du kan lide.

Hvis du tilmelder dig et forløb hos mig, kommer vi også til at arbejde med skyggesider og livsdesign, hvilket kan være det, som giver dig det sidste skub i retningen mod din nye livsstil. En sund livsstil handler nemlig om meget mere end motion og hvad man kommer i munden, det handler også om en god mental tilstand og det er her skyggesider og livsdesign kommer ind i billedet. Skyggesider og livsdesign handler om at se på ens liv og finde ud af hvor tilfreds man egentligt er med det og om der er ting man gerne vil ændre. Det kan være i dette arbejde at man finder en årsdag til overspisning, trøstespisning osv.

Jeg tilbyder både enkelt sessioner og forløb. Nedenfor kan du læse om alle sessionerne og de forskellige beløb samt priser og varighed.

Kostvejledning, sessions og forløb

Opstartssamtale: Her snakker vi om hvad dine mål/ønsker er og hvordan du bedst muligt opnår dem. Hvis du skal have en kostplan, er det også her vi snakker om, hvordan du ønsker denne sammensat.

Pris: 600 kr.

Varighed: 1-1/2 time

Opstartssamtale + kostplan til 3 uger

Pris: 800 kr.

Varighed: 1-1/2 time

Engnagssamtale (efter opstartssamtale): Denne session er til dig der har været til en opstartssamtale, men som måske har brug for mere motivation eller har nye spørgsmål, som du gerne vil have besvaret. Det er også her der arbejdes med skyggesider og livsdesign i forhold til dit vægttab/ nye livsstil.

Pris: 400 kr.

Varighed: 45 min

Forløb: Jeg tilbyder både 6, 10, 14 og 20 ugers forløb og du kan læse mere om disse nedenfor.

Alle forløbene er med madplan til alle de uger som forløbet varer, opstartssamtale, efterfølgende sessioner hvor det er muligt at blive coachet i skyggesider/livsdesign, samt fri korrespondance, så du kan stille alle de spørgsmål du har behov for.

6 uger: En opstartssamtale (1-1/2 time), kostplan til alle 6 uger + 4 opfølgningsgange af 45 min, samt fri korrespondance.

Pris: 2250

10 uger: En opstartssamtale (1-1/2 time), kostplan til alle 10 uger + 8 opfølgningsgange af 45 min, samt fri korrespondance.

Pris: 3600

14 uger: En opstartssamtale (1-1/2 time), kostplan til alle 14 uger + 11 opfølgningsgange af 45 min, samt fri korrespondance.

Pris: 4600

20 uger: En opstartssamtale (1-1/2 time), kostplan til alle 20 uger + 15 opfølgningsgange af 45 min, samt fri korrespondance.

Pris: 5900

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig også hvis du blot har et spørgsmål:

Tlf: 22 47 21 32

Mail: calinanielsen13@gmail.com